Grattis finaste Marcel.

Halloj.

Idag har vi kalasat för vår 17 åring. I vanlig ordning var vi uppe tidigt med tårta, födelsedagsflaggan och paket. Innan halv sju för att Wille skulle kunna vara med innan jobbet. Hur tror ni det gick? Inte som det brukar, Marcel var hemma sent kvällen innan och har svårt att sova i denna värmen så han orkade bara blåsa ljusen innan han somnade om.

1b

Vår Marcel har blivit 17 år.

Så vi började helt enkelt om framåt lunch och kom in med tårta och frukost på sängen.

1a

72dc1c28f6f131b686b4fda481d9a177

Marcel – Min Marre.

 

Redan 17 år och snart vuxen du också. Jag älskar dig så mycket mer än du någonsin kan förstå. Vår lilla sprudlande, glada, äventyrliga och energiska pojke. Marcel som aldrig ser några begränsningar utan väljer att se möjligheter i allt han tar sig för. Jag har blivit kallad Speed av vänner och kollegor, det är något som jag kan se även i dig. Allt och lite till och gärna här och nu.

Tre saker har de senaste åren varit det centrala i ditt liv. Att du orkat och fått till allt så bra är beundransvärt. Hockeyn  har tagit tid och blivit din livsstil. Det såg man redan som 1,5 åring att hockey var din grej.

1ssa11ssaw

Trots att hockeyn tagit så mycket tid har dina vänner alltid varit viktiga. Ofta ofta åker du från träning eller match för att möta upp vännerna. Tur för dig min kära son att du alltid haft så lätt för det i skolan när den inte fått så många timmar av dig. Men som din gamla mentor sa: Du är en mästare på att vara effektiv och leva här och nu. Lite bra saker sa han även om det fanns tokigheter hos honom också. Var rädd om alla dina fina vänner.

1ss
Marcel står längst ut till höger.

Sist men inte minst så hoppas jag nej jag vet att din familj betyder mycket för dig. Det är så skönt att du fortfarande kommer och pratar när som helst om vad som helst.

Marcel – Jag älskar dig till månen och tillbaka alla gånger som går.

30c

Puss & Kram

One thought on “Grattis finaste Marcel.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: