Europas största kakbord – Taxinge Slott.

Hej.

Idag har jag maxat med socker så mycket som det gått. Så imorgon får det bli noll och ingenting. Vi åkte mot Taxinge Slott eller Kakslottet som det kallas. Där har de nämligen Europas största kakbord. Ni hör ju själva, det passar ju bara bäst för familjen Kakmonster. Bageriet går för högtryck denna tid på året. Temperatur inne på Slottscafé delen sas vara runt 30 grader trots AC men vi tyckte det var mycket svalare inomhus än att sitta ute i trädgården. Det var hur mycket folk som helst som var lika fikasugna som vi så lite rörigt var det och fullt med getingar. Hur som helst så var fikabordet gigantiskt och det var svårt att välja.

1c1f1g

1e

Runt runt på Taxinge.

Efter all god fika i magen gick vi runt på Taxinge Slott och kikade. Trots värmen så hade vi det ganska mysigt.

1i1h1j1k

Vår lilla skorpion var tvungen att bada igen.

Tilda var smart hon tog tog badkläder på sig under i fall det skulle kunna gå att bada någonstans. Smart val för det gick hur bra som helst att bada på Taxinge. Sommaren 2018 – Badsommaren.

1l

 

15 reaktioner till “Europas största kakbord – Taxinge Slott.

Lägg till

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: