Genvägar och senvägar.

Hej.

Idag är det på tok för varmt för mig plus att energinivå är långt under nedersta gränsen känns det som. Egentligen så borde jag åkt mot havet men jag tror inte att jag varken orkat eller haft någon som helst kraft till att vara iväg. SUCK för sådana här dagar…

Genvägar och senvägar.

En sak som jag fått lära mig är att släppa på alla måsten, krav om dit eller dat och ta de genvägar som jag behöver för att underlätta och spara på energin. En genväg som jag tycker är både smidig och så skön är att handla på nätet. Nätshopping kan ibland dra iväg men oftast så är det så för mig att jag i lugn och ro kan välja och vraka och till och med ånga mig flera gånger om. Just därför storhandlar jag oftast på Mathem. Visst blir det några turer till ICA ändå storhandla gillar jag bäst att göra med datorn i knäet. Det är väl vad man kan kalla en genväg.

31c31d31b

Tvättade skor vita igen.

Visst är det så ofräscht vita skor som är grå svarta av smuts. Det tycker i alla fall jag som idag skickade in två par skitiga skor i tvättmaskinen. Kryss i taket eller hoppla hoppla nu är de faktiskt vita igen och snart torra också. Så istället för att köpa nya tog jag genvägen via tvättmaskinen med skorna.

31e

Röjt upp på altanen.

R har varit duktig och målat om taken i vardagsrummet och långa öppna hallen. Vilket inneburit att alla möbler fått flytta ut under taket på altanen. Så här har det varit  uppställt upp till öronen några dagar. Idag börjar det återigen se ut som det brukar vilket är skönt. Det tog hur lång tid som helst att  vika ihop presenningar och flytta tillbaka allt till sitt ursprung.

31a

Dags att åka och hämta paket och fixa med saker till tårtan imorgon.

7

13 thoughts on “Genvägar och senvägar.

Add yours

 1. Jag håller med om att det är smidigt att handla från nätet, jag har dock inte provat på matbutik än, det kanske kommer
  Skönt att det börjar ordna upp sig i röran så du kan sitta på uteplatsen och bara njuta
  Skönt att dojjorna blev rena 🙂

 2. Så härligt med Mathem önskade att vi också kunde få det hit! Men så är det att bo på landet,hehe. Åh måste tvätta mina vita sneakers med! Något bra tips?
  Svar: Ja, det är verkligen en hel livsstil! Så roligt! Ja, det är en speciell doft att minnas. Ja heja Alfred 🙂 Tack fina Kamilla!

 3. Perfekta genvägar ju! Klart att en ska underlätta för sig själv. Har själv varit vid (eller mest i) havet hela dan. Genväg för att kunna vila?

 4. Åh vad smidigt att handla mat på nätet! Jag handlar alltid i affär men tycker det är väldigt jobbigt så funderar på att också börja handla på nätet. Tack för tipset 🙂

 5. Det är verkligen super smidigt o köpa mat på nätet. Vi gjorde det mkt förr, men sen vi flyttade hsr vi inte gjort det på 3 år. De levererar inte hit😕

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: