Satan i gatan vad jag måste vara gammal.

Hej.

Har ni haft en bra start på veckan? Min har varit helt okej. Jag har varit iväg och fixat med de sista sakerna till killarnas födelsedagar. Vi var nämligen så smarta eller tokiga och prickade in våra pojkar på nästan samma dag. William fyller år den 3 augusti och lillebror Marcel den 1 augusti. Så detta är vad vi brukar kalla för kalasveckan. Nu när pojkarna är så stora är det ju inte längre två barnkalas eller partyn som ska fixas men det är inte heller att bara åka till leksaksaffären och köpa presenter. Nej Nej det är special special men så är det nog för alla med äldre barn.

Fixat och Färdig.

Efter många klick och flera shopping resor är allt köpt eller hemklickat. Skönt för det är inte roligt att vara ute i sista minut tycker jag. Hoppas nu att de blir nöjda och belåtna.

Satt i med detta inlägg och letade bilder då jag inte tagit några knappt idag mer än på killarnas presenter  och de kan jag ju inte visa. Tanken som slog mig var – Tänk vad jag måste vara gammal nu…Vår äldsta son blir 19 år och Lillprins fyller 17 år. Jisses vad gjorde jag av alla de åren? Förhoppningsvis så var jag med och fostrade och formade dessa två fina killar. För Satan i Gatan vilka killar vi har R och jag. Love Love Love och lite till.

Hittade bilder på bloggen från 2012 då de fyllde år. Mina finaste pojkar. I Willes paket låg det redan då datorprylar och Marcel fick lego i massor och hockeysaker precis som det brukar.

30b30a

Självklart så dök det även upp en bild på vår lilla Loppa som varit och shoppat.

30

7

 

25 thoughts on “Satan i gatan vad jag måste vara gammal.

Add yours

  1. Fina namn. Men inget konstig med att man försöker pricka in med samma födelsedag mina fyller 14 feb & 17 feb & får vi mer barn så ska vi ha i februari 🙂

  2. Är helt övertygad om att tiden går snabbare när man fått barn. Men gammal. Nej! Det är barnen som blir äldre. Vi föräldrar är som vin. Vi blir bättre och bättre med åren.

  3. Snyggt att pricka in födelsedagarna så tätt 🙂 Det är på barn man märker hur fort tiden går!

  4. Det är jättesmart att fira flera på en & samma gång. Själv började veckan tyvärr dåligt. Va hängig & deppig igår men hoppas det blir bättre snart 😊

  5. vad behändigt att ha födelsedagarna nära ändå så man kan köra kalasen samtidigt 😀 Hoppas ni får en fin kalasvecka 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: