Övik har verkligen levererat idag.

Hej Hej.

Visst var det synd att de fina chanserna på mål som Sverige hade i matchen idag mot England gick in i målet. Om de gjort det hade det varit Sverige som gått vidare. Men som sagt tänk om funkar inte och jag aldrig gjort. Hur som helst Tack Svenska Landslaget för alla fina matcher och alla spänning under VM. Grymt bra jobbat killar.

7g

Njutit av det vackra vädret hela dagen.

Här i Övik har vi haft varmt och soligt hela dagen. Jag har varit ute i solen hela dagen. Det känns, jag är riktigt trött just nu och somnade till i sängen när jag, Tilda och Marre kikade på när AIK krossade Trelleborg. Barnen har nu åkt upp till gymmet och jag satte mig med datorn i knäet och redigerade bilder och nu är jag här med bloggen.

Dagens inlägg få bli en bildkavalkad från mig lata dag i Örnsköldsvik. Jag som inte tycker om inlägg som bara visar alldeles för många bilder. Det finns stor risk mina vänner att det blir så nu. Hoppas ni orkar ta er igenom inlägget. För nu åker vi….

Lunch och sol i Gästhamnen.

Jag har suttit här vid Gästhamnen i flera timmar med undantag för när vi hämtade lunch och tog med oss. Det är ganska roligt att sitta en längre tid och inte göra någonting och bara se och uppleva vad som händer runt omkring. Killarna i snygga båten var nog  nybörjare med båt för de hade stora svårigheter att lägga till vid bryggan. De gormade och bråkade friskt innan båten var parkerad då de klev upp på bryggan och gav varandra en kram och skrattade högt åt sin duglighet med båten.

7a7b7c7d7e7f

Bad och bus vid vattnet.

Efter VM förlusten gick vi ut bakom Fjällräven Arena för Tilda skulle bada och inviga sin nya överdel. Till slut doppade hon sig men den satt långt inne. Vi satt kvar en stund och övade oss på att kasta macka. För mig gick det inget vidare. Jag har liksom aldrig lärt mig snitsen och får bara inte till mina mackor.

7h7i7j7m7p

Puss & Kram

18 thoughts on “Övik har verkligen levererat idag.

Add yours

  1. Härliga bilder, ja det bar riktigt synd att dom inte vann. Dom kom dock längre än andra länder som annars spelar bra 🙌🏼

  2. Fina bilder⭐️⭐️⭐️⭐️Ändå tycker Sverige har gjort bra i år och vi hoppas på om fyra år igen heja på Sverige ⭐️⭐️⭐️⭐️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: