Guldkorn i Övik – Matstudio S20.

Halloj.

Framme i Örnsköldsvik sedan lunchtid. Vi lunchade med R innan han gick vidare till jobb. Därefter gick Tilda och jag runt på stan och checkade av butikernas reor. Tilda gjorde ett superklipp på en ny bikini överdel. Jag kom endast tillbaka till hotellet med en fredagspresent.

Guldkorn i Övik – Matstudio S20.

Jag hittade ett riktigt guldkorn längs Storgatan i centrum. En lokal delikatessbutik – Matstudio S20. Butiken har ett brett sortiment av ostar, charkuterier, choklad m.m..Här finns möjlighet att sitta ner och äta lättare mat samtidigt som man tar ett glas vin. Matstudion samarbetar med  utvalda leverantörer som är både lokala och nationella.

6f6i6e6g

Matstudio S20 erbjuder förutom försäljning och serveringen även ost och charkprovningar, Catering, Matlagningsevent och Hemma hos matlagning. Jag kommer definitivt ta en kaffe hos dem även imorgon. En liten butik helt i min smak.

Ha det gott.

Puss & Kram.

 

12 thoughts on “Guldkorn i Övik – Matstudio S20.

Add yours

  1. Hej Kamilla!

    Vilken mysig butik! Jag gillar mycket besöka små butiker och smakar lokal delikatesser 🙂 Tack för det.

    Ha en solig dag!

    PabloD

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: