En söndag i Trosa.

Hej Hopp.

Idag har jag haft spring i benen och känt mig speedad. Just nu känns det som det är stora förändringar på G i mitt liv på alla plan både mentalt, psykiskt och på mitt personliga plan. När denna känslan kommer blir jag speed och vill leva fullt ut så mycket jag bara förmår. Just därför ställde jag mig i förmiddags och stekte pannkakor som vi packade med oss till Trosa. En ville bada, en ville mumsa mjukglass och en annan ville läsa bok och sola på stranden. Jag ville bara leva allt och lite till här och nu och gärna överallt.

10k

En söndag i Trosa.

Första stoppet blev Trosa Havsbad där både Tilda och jag trivs super bra och får lugn och ro. Vattnet hade blivit mycket varmare än när T och jag var där för några veckor sedan. Trist tyckte både T och W var att hoppbryggan var avstängd. Tilda försökte klättra upp men gled ner hela tiden. Självklart fanns det en anledning till att inte ha den bryggan öppen ännu.

10a10b10c

Gömde Tilda och träningsvärk.

Vet inte varför två av våra tre barn alltid tyckt om att gräva ner sig både i sand och snö men så är det och har alltid varit. Idag var inget undantag utan Tilda skulle grävas ner. Vi hade ingen spade utan fick gräva med händer och fötter. Jag valde att gräva med fötterna. Fattar inte hur det kan komma sig att jag fick träningsvärk i ena övre låret men det har jag som heter duga. ….

10i10g

Glassfika och Ett varv runt i Trosa.

En fick sin favoglass, en drömde om fina båtar, en doftade på blommor och drömde sig bort i miljön och den sista planerade för vår Trosa helg då vi ska bo på Ågården längs Trosa Ån. Wille som längtat efter mjukglass fick äntligen sin glass. Jag var också nöjd som fick mjukglass med nötkross. Nötter är så galet gott tycker jag till skillnad från syster som är tok allergisk mot dem, så olika det kan bli.

10j10l10Cicci210m10o

Vilken toppen söndag jag haft idag.

Tack alla inblandade för min dag.

Puss & Kram.

 

11 thoughts on “En söndag i Trosa.

Add yours

  1. Gött med pannkaka. Vilka härliga bilder 😊 haha förstår din träningsvärk. Kan inte vara lätt att gräva utan spade 😂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: