Varning för idioter!!!!!

Halloj.

Varning för idioter!!!!!

Detta inlägget byter nu helt karaktär. Medan jag nu satt / sitter med datorn i knäet läser jag på Face Book att en man i 60 års åldern försök lura in 12 åriga tjejer i sin bil och mutat med 500 kr för att leta efter en telefon på ett av de berömda badställena här hemma. Som tur var anade en kvinna och man oråd och ingrep. Super läskigt då tjejerna ska gå i Tildas skola och vara lika gamla. Nu finns Polisen på plats och mannen ska vara identifierad. Skönt men alltså FY FAAN vilka idioter det finns!!!! Dags att få tag i dottern och varna för otäcka personer.

”En man i 60-årsåldern går runt på Möllebadet och försöker få med sig barn i sin bil. Han lockar dem med 500 kr var för att hjälpa honom att dyka efter hans mobiltelefon hemma hos honom. När andra vuxna runt omkring reagerade blev han stressad och drog sig undan. Prata med era barn!!”

Tack till de som ingrepp. Vill inte ens tänka tanken på vad som skulle kunna hänt.

IMG_E0182

Hallonsoda och Caffé Latte.

Alltså idag är det varmare än varmast. Efter flera flaskor med både med och utan vätskeersättning var jag bara tvungen att variera mig. Vatten i all mening men det blir lite tråkigt i längden. Som ni märker är detta ett hattigt inlägg och det som var början från början fick byta och så vidare men sånt är livet.

Från Testagram boxen som kom förra veckan fick jag en Hallonsoda med mindre socker. Hallonsoda är Smurfarna för mig från när jag var barn. Minns ni att Smurfarna drack hallonsaft….? Hallonsoda och hallonsaft är väl lite samma sak. Gott med både Hallonsoda och Islatté men de släcker inte törsten så som jag behöver dessa varma dagar.

3a3c

Hur som helst gott var det med annan sval dricka än vatten.

Puss & Kram.

 

14 thoughts on “Varning för idioter!!!!!

Add yours

  1. Men fy vad otäckt! Agendan hos honom var nog inte ok! Att det finns sådana svin! Sorgligt, så kommer nog inte polisen kunna hålla kvar honom :/ Sådana bör spärras in och aldrig släppas ut!
    Svar: Ja det är så intressant faktiskt! Jag har en hel stor vinbok, som jag slår upp i ibland. En sommelier utbildning kanske vore nått, haha. Ja så himla kul med Storyspot! Känner mig verkligen ärad!

  2. Jag blir så förbannad på dessa idioter, så hemskt och så vidrigt! Sådana ska in på livstid och ingenting annat. Usch! Kram från mig <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: