Examensfirande för Sofia.

Hej Hej.

Tilda och jag har varit iväg och firat barnens kusin Sofia som tagit examen i Interaktion media och design. De är duktiga barnens kusiner inte bara Sofia som varit duktig och tagit kandidat examen. Therese gick i våras ut som nyexaminerad trädgårdsmästare. Ni kan ju gissa vad jag är avis på Tessan och hennes utbildning. Jacob går snart ut 9:an och börjar gymnasiet efter sommaren. Vår egen Wille tar studenten och Julia kämpar vidare med sin fotboll i AIK´s akademi lag och går ut 7:an.

Examensfirande för Sofia.

Examensfesten höll i Antons syskons härliga innegård i Årsta. Perfekt väder och lagom skugga under alla träden. Sofia bjöd på supergod och fin tårta och goda egengjorda safter, sangria, kaffe och bubbel. Precis vad man önskade sig en het dag som denna.

2g2d

2h2c2a2f2i

Grattis Sofia och Tack för allt idag.

Kramis

 

 

9 thoughts on “Examensfirande för Sofia.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: