Jag kom inte sist i alla fall…

Hej.

Igår kväll hade vår internet leverantör strömavbrott. Låter mycket konstigt men så var det. Tre galna barn och en tokig mamma som inte kunde göra det jag skulle och barnen ville. Hur som helst så blev det en spela kort kväll och mycket galna skratt. Galet egentligen när hela samhället blivit så beroende av att nätet bara ska funka.

Jag kom inte sist i alla fall…

Nej det gjorde jag inte vilket nästan alltid brukar vara min placering när jag spelar spel eller kort. Jag kom till och med tvåa.

IMG_E0649

Dags att ta tag i denna dagen som har några måsten på vägen.

Ha det gott.

Kram ♥

 

 

6 thoughts on “Jag kom inte sist i alla fall…

Add yours

  1. Det är ju toppen när man får en tid till att umgås med spel. Även om det var strömavbrott 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: