Firade första jobbet med Wille.

Hej Hej.

Det händer grejer och snabbt går det också. Sista tiden har varit hektiskt för William på alla plan. De sista veckorna innan studenten med allt vad de innebär plus alla intervjuer han varit på. Igår var Wille på en intervju som han tyckte kändes riktigt bra. När han idag hade ledig dag från skolan och stod på Odenplan för att gå på nästa intervju kom samtalet att han fick jobbet han helst av allt ville ha.

Från skolpojke till konsult inom databranschen på mindre än två röda. Liten blev verkligen stor på riktigt idag. Jag är så stolt över dig William som tog dig dit du ville. Sexmånader provtjänstgöring därefter tillsvidare precis som det brukar vara. Men först Studenten på tisdag och någon vecka ledigt. Hoppas nu också att du kommer in på någon av de kurser du sökt på högskolan av de du önskade på distans.

Firade första jobbet med Wille.

Första egna riktiga jobbet var vi bara tvungna att fira med en lunch på Phils Burger. W åt burgare och jag valde en supergod hallomisallad. Var han börjar vill William hålla lite hemligt tills han börjat i mitten av juni. Speciell känsla att se ett anställningsbevis med min lilla Williams namn och personnummer på.

1b1a

Ta vara på era dagar de går så fort att ni knappt kommer hinna med.

Puss & Kram.

 

 

3 thoughts on “Firade första jobbet med Wille.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: