Check på Fredagspresenten.

Halloj.

Fick nyss Kurt Olsson´s gamla slagdänga i skallen om ni minns – Lördag hela veckan? Fast jag tänkte att den hette Fredags hela veckan i stället. Hör ni gillade ni Kurt Olsson? Jag och min syster var riktiga fans. Kurt var precis vår typ av knasig humor. Grejen är den att vi säkert skulle skratta lika mycket idag åt alla hans tokiga klipp och filmer. Den hade ni inte väntat er eller hur?

Check på Fredagspresenten.

Det är ibland lite klurigt vad jag jag ge bort till mig själv i fredagspresent eftersom det ska vara en lite sak som inte kostar mer än max 100 kr. Tänkte även att det går ju inte köra på bubbel denna veckan igen. Så nagellack till tånaglarna fick det bli. H&M hade bra pris på nagellack från Isadora denna veckan. Toppen tyckte jag när det var snabbtorkande också. Finns det något tråkigare än att vänta på att nagellack ska torka? Det är garanterat en av de tråkigaste sakerna nu på sommaren.

1c

Dags att gå ut och njuta en stund i solen bara för att jag kan det just nu.

Vi hörs snart igen.

Kramis.

 

 

 

 

10 thoughts on “Check på Fredagspresenten.

Add yours

  1. Alltid skönt med nagellack som torkar fort, jag orkar aldrig vänta & kladdar alltid runt med naglarna så att lacket blir hej vilt! Ha en fin dag, kram 🌸

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: