Tjugo år sedan sist…Bröllopsklänningen var på.

Hej.

Igår var en speciell dag. Många skulle säkert säga en stor dag när man firar porslinsbröllop och gifta i 20 år. Visst är det många år men långt ifrån så stort som det var den speciella dagen den 30 Maj 1998 i Katarina Kyrka. Dagen till ära firade vi igår med SPA, champagnelunch och ännu mera bubbel och godsaker på kvällen. Precis som man ska när man gjort något bra.

Tjugo år sedan sist..

Om ni bara visste hur många olika bröllopsklänningar som jag och en av mina vänner Hanna provade innan det begav sig för bröllop för oss. Vi hade en sysselsättning som i stort sett gick ut på att vi besökte bröllopsbutiker för att sedan låtsas gifta sig snart och behövde hitta klänningen. Super roligt. Vi provade den ena exklusivare klänningen efter varandra. Pinsamt blev det dock när det var dags på riktigt för mig att bestämma och välja klänning och den som jag var ute efter fanns i en butik där jag hade agerat brud ett halvår tidigare. Men som ni förstår gick det bra. Jag ljög och sa att det måste varit min syster de menade för hon skulle gift sig vid den tidpunkten. I sanningens namn har min kära syster inte gift sig ännu men vem vet hon kanske gifter sig snart med en drömprins som kommer ridande.

wedd6färg

Kunde knappt tro att ens klänningen skulle gå på över höfterna med efter lite lirkande funkade det. Tyvärr så gick den inte dra igen dragkedjan på över bröstryggen längre. Men men klänningen kom på precis som jag alltid sagt….aldrig prova den en ända gång innan 20 års dagen.

wedd7färg

wedd1

wedd2

Hur länge håller ett läppstift?

Minst tjugo år i alla fall om det kommer från Lancome. Jaga är lite mästare att spara på saker som har ett minne i sig. Som mitt gamla bröllopsläppstift till exempel, det har jag sparat bara för att och kommer så även göra i framtiden. En sak har jag lärt mig på tjugo år att jag inte kan använda läppstift i mörk färg med min lilla lilla mun.

wedd3

GRATTIS TILL DIG OCH MIG ROBERT.

wedd8

Om jag en dag – Per Gessle.

Om jag en dag tar fram mitt mod
Och kastar bort min enda tråd
Kanske rent av ger mej av
Letar du upp mej då?
Om jag nån gång tvivlar på
Kärlekens sätt att slå
Och känslorna jag vet jag har
övertygar du mej då?
Om du en dag behöver mer
Från källorna du dricker ur
Och allt är borta, allt är slut
är jag för dej en källa då?
Om jag en dag tar fram mitt mod
Och kastar bort min enda tråd
Kanske rent av ger mej av
Letar du upp mej då?

14

KRAM FRÅN MIG.

 

12 thoughts on “Tjugo år sedan sist…Bröllopsklänningen var på.

Add yours

  1. Åh grattis till er! I år firar min farmor och farfar diamantbröllop, 60 år som gifta! ☺️🙌🏻

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: