Om jag skulle ställa till med party.

// Inlägg i samarbete med Partykungen.se //

Hej.

Jag har klurat ett tag på att fixa en fest med tema. I tankarna har jag agerat festfixare på hög nivå. Tycker just nu att det händer lite för lite knasiga fester. Inte så att jag är ute efter fester där alkoholen bara flödar och väntar på att spåra ur utan en fest att minnas  på många sätt. Fram till kom jag att det får bli en ABBA fest.

ABBA festen.

Abba för att de var mina stora idoler när jag var barn. Sorry mor och far men jag och en av mina vänner lekte att Frida och Benny var mina föräldrar och Mias var Agneta och Björn. De hade tydligen bara lämnat oss i Hanemåla för vi behövde gå i skolan när de var ute och turnerade. Vilka galna tankar, jag vet. Vi fick gömma oss i skogen för att inga skulle ta oss bland annat.

Min ABBA fest  – in my dreams skulle gå av stapeln i oktober då många tråkat ur på vädret och toklängtar till advent och mys igen. Tänk er de bruna gillestugorna, ABBA, fondue och frukt i maten. 70-talet var mer än bara utsvängda jeans och stora skjortkragar. Självklart skulle det bjudas på Flygande Jacob, ha tvapparaterna på när  Stenmark åker slalom. Vilse i pannkakan skulle jag däremot hoppa över att visa bara för att jag avskydde det barnprogrammet. En sävligare man fick man leta efter – redan som barn fanns nog Speed inom mig.

512

Maskeradkläderna – det viktigaste.

När man planerar för en maskerad fest känner man eller jag i detta fallet att kläderna är kanske det allra viktigaste för hela festen. Partykungen har massor av maskeradkläder” hos dem skulle jag handla mina kläder och även andra partyprylar till min ABBA fest. Jag skulle vilja ha volangbyxor på mig för det ser både så coolt ut och är ganska snyggt faktiskt. Har det kommit tillbaka volangbyxor ännu likt dessa som jag hittat hos Partykungen? I så fall missade jag dem så kom tillbaka nu för jag vill verkligen ha volangbyxor. Om de inte kommer snart vet jag nu var jag kan hitta volangbyxor. Här hittar ni maskeradkläderna hos Partykungen.

party1

”Hos Partykungen hittar du maskeradkläder, partyprylar och roliga presenter. Vi har ett brett sortiment inom flera olika kategorier vilket gör att det finns någonting för alla.”

Ha en super söndag.

Puss & Kram.

 

// Inlägg i samarbete med Partykungen.se //

 

6 thoughts on “Om jag skulle ställa till med party.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d