Den eller den?

Halloj.

Det var länge sedan jag var så här dunder allergisk mot björkpollen. Tycker det brukar går i perioder när jag reagerar starkt på pollen, tydligen så är i år ett sådant år. Nog om det och till något mycket mera kul. Jag har en hel del roliga saker på G och spännande samarbeten på G. Sånt som jag gillar. Mycket av min tid de senaste dagarna har gått till sånt fixande så bloggen blivit lidande. Trist såklart men nu är jag på G igen.

Fredagspresenten.

Idag behövde jag åka iväg en sväng. Fredagspresent skulle fixas, provprodukter skulle hämtas från Body Shop vilka jag även skulle prova på plats. Body Shop har kommit med en ny Body Yogurt som är vegansk och mycket tunnare än vad märkets body butter är. Body Butter är en favorit för mig som jag använder dagligen till mina fötter och händer när jag ska sova. Det har blivit en vana som är svår att ta bort. Känslan att somna med mjuka sköna fötter är ett måste för mig.

4e4f

Den eller den?

Body Yogurts  som jag fick testa idag sägs absorberas snabbt av huden av en uppfriskande och icke-klibbig gelkrämformula, vilket innebär att du snabbt och smidigt kan smörja in dig efter duschen eller precis innan du ska klä på dig. Dessutom fuktighetsbevarar den din hud i upp till 48 timmar. Personligen tyckte jag att yoghurten var när intill rinnande och föredrar nog hittills body buttern men jag får helt enkelt testa den några dagar och se och det går får mig att byta butter mot yogurt. Vilken ska jag välja i framtiden? Den eller den?

4c

Gula eller Röda smultron?

Efter Skärholmen stannande jag till på Bauhaus för att köpa nya smultronplantor. Har ni sett eller hört talas om gula smultron tidigare? För mig var det helt nytt. Länge stod jag och höll i två gula plantor bara för att prova på men lämnade kvar dem till slut. Håller ni inte med mig om att smultron ska vara röda så har det ju alltid varit. Gula såg nästan lite giftiga eller halvläskiga ut. Den eller den? Röda eller Gula?

4d

Vi hörs snart igen. Då ska jag berätta om ett spännande rosteri som jag fått nys om.

Puss & Kram

 

3 thoughts on “Den eller den?

Add yours

  1. Åh jag har hört mycket gott om body butter men faktiskt aldrig provat.
    Du får gärna uppdatera sen vilken du väljer utav dom 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: