Hej Hej Tisdag!

Tjingeling.

Klockan ringde imorse och jag var ganska snabbt uppe. Jag har börjat att ställa klockan på vardagar igen för några veckor sedan bara för att försöka få in rutinen igen. Idag efter frukost tog jag på mig springskor och jag mig ut i skogen på min vanliga sväng. Fast jag bytte håll idag på slingan runt vid Brosjön – från lätta till den tunga med hemska uppförsbacken. Jag överlevde och tur var väl det.

Se det lilla i det stora.

Så enkelt det låter att se det lilla. Att alltid sträva efter att hitta någon liten ljuspunkt varje dag i varje stund. Visst fint och något att sträva efter men ibland är livet inte så enkelt som vi alla vill och strävar efter att det ska vara. Hur som helst det blir nog bra en vacker dag! Just nu är det bara så oändligt många frågetecken som tar mycket kraft och energi av mig.

24b

24c

Vad kan detta vara för ägg?

Jag kan ingenting om fågelägg men just där och då när jag såg detta lilla vita ägg liggandes fritt på mossan önskade jag att jag kunde. Tänk vilken känsla att vetat vilken fågel som tappat sitt ägg. Nog är det lite magi allt.

24ee

puss1

 

 

6 thoughts on “Hej Hej Tisdag!

Add yours

  1. Livet är fullt med frågetecken. Tänk va naturen kan göra att man blir klartänkt. Naturen och motion är nästan som magi 🌺

  2. Naturen har en alldeles underbar effekt på människan. Man blir alldeles lugn i själen. Åh ett ägg spännnande undrar vad det kan ha varit för fågel? Ser ut som ett hönsägg ju.
    Svar: Ja, jag är nog mer en kvällsmänniska jag med, definitivt inte en morgonmänniska i vardagen. På resor blir det ju lite annat då vill man utnyttja dagen!
    Ja, det jag läst hittills är riktigt bra.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: