Bra och dåliga saker idag!!!

Hej Hej.

Randiga dagar är något som vi med utmattningssyndrom upplever ofta. Det går upp och det går ner mer än så är det inte. En sak som slagit mig nyligen är att även om vi med sjukdomen eller liknande symptom vet och försöker leva ett liv i balans så händer det hela tiden saker runt omkring oss som gör oss stressade och oroliga vilket gör att våra liv blir randiga även om vi själva strävar efter en jämvikt och balans.

Tänker bland annat på den stress som läkare, försäkringskassan, arbetsgivare och samhället ställer på oss sjuka. Den stress, press och oro gör oss inte ett dugg friskare.Tänker även på om det egentligen spelar någon roll vad en medicinskt kunnig läkare säger eller skriver om arbetsförmågan därefter ska bedömas ännu en gång. Hallo Sverige!!! så här kan vi inte ha det. Vad hände och var gick det fel? Well well nog om det. Nu ska jag prata om bra och dåliga saker idag  som visar lite på randigheten.

Bra saker.

 • Att jag tog mig tid och äntligen åkte in till brevboxen och hämtade ut mitt bankkort bland annat som fastnat där.
 • Super skönt att få en promis i stan.
 • Alla vackra saker och spännande ting som jag ser när jag går runt i stan. Sagt det förut – säger det igen JAG ÄLSKAR STOCKHOLM ♥.

23d23c

Dåliga saker.

 • Förseningar hos SL från stan precis som vanligt.
 • Ändrat tid hos min psykolog i sista minuten till på onsdag istället. Suck, jag var verkligen laddad.
 • FK där jag skickas runt mellan olika handläggare hela tiden. Vill bara ha ett svar.
 • Att jag inte kände efter innan jag åkte in mot stan. Tog på mig alldeles för tunna kläder. Frös som bara den – säkert därför jag gick så snabbt för att hålla värmen.

23a

Ha det fin fint.

Puss.

 

16 thoughts on “Bra och dåliga saker idag!!!

Add yours

 1. Känner verkligen igen mig i det du skriver, den stress och press man utsätts för. Var rädd om dig fina du! Kram från mig <3

 2. Känner verkligen i gen mig med dom, är sjukskriven just nu men dagligen stressad pga försäkringskassan, samhället osv osv! Ta hand om dig fina du💖

 3. Känner igen mig med, jag försöker dock att inte stressa upp mig onödan. Det går så där kan jag säga, men att var ett steg förre brukar fungera för mig 🙂

 4. Ta hand om dig. Det är verkligen sjukt hur det inte fungerar i samhället. Hur sjuka människor inte får hjälp eller kan manipulera sjukvården och få dom att tro att allt är bra

 5. Känner igen mycket i det du skriver även om jag själv inte har utmattning men min mamma har, det är inte en enkel sak och framförallt inte när samhället går emot en. Stor kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: