Shorts och glass i solstolen.

Hej.

Denna dagen har varit rätt bra hittills i alla fall. Tänk att jag vaknade innan klockan ringde, det händer liksom inte nu för tiden för mig, förutom idag då. Jag åt frukost med datorn i knäet i lugn och ro. Efter en stund med lite hemmafix gick jag ut i trädgården. Det tar tid med en stor trädgård men när stressen kommer säger jag till mig själv att låt det ta tid annars kan jag lika väl gå och göra något annat. När stressen kom idag gick jag istället in och hämtade kaffe, glass och lurar och satte mig i solstolen på altanen.

Shorts och glass i solstolen.

Tänka sig att det var så varmt att jag kunde svida om till shorts och kasta bort tröja och sola i bara mässingen med behå och shortsen på. Nästan lite för bra för att  vara sant. Att pausa i solstolen med P3 dokumentär om mordet på Lisa Holm och glass var precis vad jag behövde just där och då. Stoppa, stanna och lyssna på vad kroppen säger och sedan agera därefter. Jag tror att jag lyckades ganska bra.

19a19b

På tal om Lisa Holm, så oerhört tragiskt. En ung tjej lika gammal som vår M blir av med hela sitt liv för en förbaskat sjuk jäkla mördare. Jag undrar om de som begår brott som detta är helt blanka i skallen? Varför har inte alla en spärr om vad man gör och inte? Känner de inte någon som helst skuld eller ånger? Sorry men jag förstår inte hur de människorna är funtade.

Jag blev så otroligt illa berörd av att lyssna på denna dokumentär. En förälders värsta mardröm. All kärlek till de närmast sörjande från mig ♥.

19c

bra

Kramis.

9 thoughts on “Shorts och glass i solstolen.

Add yours

  1. Härligt med glass i solen 🙂
    Usch.. jag brukar också tänka på sånt. Folk som gör sånt måste ju vara helt befriade från allt som har med empati att göra.

  2. Ja det är tragiskt och man kan inte förstå, kommer nog aldrig att förstå hur man kan göra sånt mot andra 😒 hoppas din dag blir bra 🤗

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: