Allt och ingenting.

Tjingeling.

Började denna dagen på bästa sättet. Först en kaffe och frukost  därefter tog jag med syster som sov över i natt på en promis i skogen. Vi gick ner till Brosjön och därifrån mot Uttransjön och hem igen. Det blev några kilometer och steg i benen. Hur skönt som helst – bara gå runt runt och prata om allt och ingenting.

Allt och ingenting.

Visst är det skönt att gå och promenera och snacka om precis allt och just ingenting. Ofta pratas vi vid via telefonen när vi är ute och går syster och jag men idag kunde vi gå tillsammans så mycket mysigare förstås.

På tal om änder som jag förut varit livrädd för har jag börjat våga fota och gå nära. För det är ju så att för att utvecklas och gå vidare behöver vi utmana oss i våra rädslor. Jag blir med andra ord modigare och modigare. Lite små stolt över mig själv liksom.

15b15a15d15f

Nu efter en kaffe på altanen blir det en stund med trädgårdsfix.

Puss Puss.

2 thoughts on “Allt och ingenting.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: