Årets första grill med bubbel.

Halloj.

Till slut idag så fick jag min grillmat och årets allra första bubbel utomhus. Det är allt något speciellt när grillen åker på för första gången. Lika så när man dricker sitt första glas bubbel ute i solen.

Årets första grill med bubbel.

Oj oj oj så gott det var efter ännu en heldag i trädgården. Lite småkallt men nu är den gjord grill premiären.

14a14b14c

Träningsvärk som heter duga.

I två dagar har jag tränat styrka. Jag har kört plankan, olika situps, stått på händer och gjort knäböj i omgångar. Super duktigt kände jag mig både igår och idag. Men attans vilken hemsk träningsvärk jag har. Den får någon gärna ta över om ni  vill.

Sov Gott.

Puss & Kram.

 

13 thoughts on “Årets första grill med bubbel.

Add yours

  1. Det är verkligen någon speciellt med första grillningen!

    Nu blev man inte alls sugen på grillat eller så 😥✌😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: