Så var jag gräsänka igen.

Tjingeling.

Idag är egentligen ingen vanlig dag för det är makens födelsedag. En ovanlig födelsedag för vår del då han åkte iväg igår på turne vilket innebär att han blev utan både paket och tårta på sängen. Alltid när någon fyller år eller har namnsdag hänger vi upp flaggan i köket. Igår kväll var jag på väg att hänga upp den i köket i vanlig ordning men ångrade mig. Det blev bara så fel att den skulle hänga där i köket utan att vi skulle fira någon eller något. Men idag när vi åt middag tog jag ändå fram både stora och lilla flaggan som har hängt med oss i alla år. Efter middagen blev det skönsång till R på högtalartelefon vem vet vi kanske lyxar till det med lite glassfika med ljus ikväll bara för att.

Så var jag gräsänka igen.

Ibland tycker jag det är skönt men vissa dagar är det allt annat än kul om sanningen ska fram och det är ju det den ska enligt min coach. Gräsänkan var iväg i förmiddags en sväng och fikade med Sanna på Hågelby. Väl hemma igen landade jag på yogamattan med BK övningar. Just idag hade jag gärna haft mitt MUPP gäng från Brageé med mig men så var det inte. Fasiken vad jag saknar dem alla 11. För mig har bara resan mot ett friskare jag börjat – idag hade jag behövt både Blenda och Ben.

Glasstestare i solen.

När solen skiner och värmen äntligen börjat komma så ska man äta glass utomhus så är det bara. Tråkigt nog hade alla de goda glassarna redan tagit slut som vi köpte från Hemglass i helgen. Men men det fanns några ispinnar kvar. Man ska ju inte vara en fegis utan våga testa på nya smaker eller hur. Kan i alla fall säga att denna inte var eller kommer bli min favorit. Hur som haver jag var i alla fall glasstestare i solen.

12glassc12glassb12glassa

Puss och Kram❤️

 

2 thoughts on “Så var jag gräsänka igen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: