Min hälsosamma frukost.

// Inlägg i samarbete med Herbalife.se //

Hej Hopp.

Idag testar jag något nytt för mig. Jag har fått ett provpaket från Herbalife att testa deras produkter för en Hälsosam Frukost. Nu är det ju inte så att jag äter särskilt onyttigt till frukost innan. Jag har nyligen påbörjat min resa mot ett hälsosammare jag igen genom att röra på mig mera och dra ner på mina sockerintag. Paketet som jag får testa på har två huvudmål att börja kontrollera vikten och äta en hälsosam frukost.

11herb1

En sund frukost.

Starta dagen rätt! Frukosten är viktig eftersom den ger ämnesomsättningen en rivstart och ger energi som kan användas hela dagen. Toppen för mig som lider brist på energi nu i samband med min utmattningssyndrom. Provpaketet innehåller fem hälsosamma måltidsersättningsshake som går snabbt att tillreda. Man använder sig av 2,5 dl mellanmjölk, 1 portionspåse, 75g färska eller frusna bär och is om man gillar det. Därefter kör man alla ingredienser i en mixer. Vips är frukosten klar. Förutom måltidsshake äter du som frukost om du så önskar en frukt och dricker något varmt, jag drack såklart kaffe.

12c12a

12d
Shaken både smakade och doftade gott. Har ni smakat på Blue Berry smoothie så påminner smaken mycket om dem.

Mitt provpaket innehöll även ett dagligt tillskott Thermo Complete med koffein som ska bidra till att göra mig piggare när jag som mest behöver det. Väl värt att testa tycker jag i min situation.

Jag testar vidare och hoppas på ett positivt resultat.

Kramis ♥

// Inlägg i samarbete med Herbalife.se //

4 thoughts on “Min hälsosamma frukost.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: