Stockholm levererar helt enkelt.

Hej Hopp!

Mår ni bra idag? Jag är ganska sliten ifrån min intensiva dag igår men trots det åkte jag med R in till stan. Robert hade möte på Stadshuset och därefter skulle vi äta lunch tillsammans. Toppen tyckte jag som tänkte gå en promis med kameran. Min förmiddag hann jag med både det ena och andra. Marcel var inne på Trafikverket på sin håltimma för att fota sig till nya körkortet eftersom han blev av med plånboken. Tyvärr blev det problem för honom där. För utan leg kunde han inte förnya om inte en vårdnadshavare kunde intyga att han var han. Vilken tur att både R och jag satt i samma bil mot stan. Så nu är nytt körkort på G. Extra roligt att jag träffade en av mina fina elever på Trafikverket som precis klarat körkortet. Det kändes riktigt bra att få småprata lite med honom efter gårdagens möte som var ansträngande på alla plan.

Mysfika med min lilla son.

Det är inte varje dag som jag får tillfälle att ta en mysfika med Marcel nu för tiden. Jag behövde slå ihjäl en stund medan R var på möte så därför passade det extra bra med en kaffe med Marre.

11f11g

Runt med kameran.

När jag och Marcel lämnat varandra gick jag bort mot Stadshuset och Norr Mälarstrand. Det blev inte en så lång sväng. Skoskav på ena foten är halvskönt att gå långt med så jag gick en bit och återvände till Stadshuset och satte mig i solen och lapade sol som så många andra. Stockholm bjuder på underbart vårväder – Stockholm levererar helt enkelt. Till lunch år jag en supergod gnocchi rätt. Tack för lunchen hjärtat.

11a11b11c11d11e

Dags att lägga mig i solstolen ute på altanen med Mindfulness musik i lurarna.

Puss.

 

4 thoughts on “Stockholm levererar helt enkelt.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: