Bloggtips från mig till dig.

Hej.

När man håller på som jag och tycker att blogga är superkul är man ofta med i flera bloggrupper så även jag. Idag var temat i en av dem att hylla varandra. Min lott föll på att hylla Emma och hennes fina blogg. LÄNK till Emma.

bolmgren22

Emma skriver om sitt föräldraskap till sina två små barn, sonens hjärtfel och om livet i deras hus i Tranås i Småland. Hos Emma får man följa hennes liv och dagar på ett personligt plan vilket jag tycker är roligt, då jag gillar bloggar i den stilen allra bäst. Tråkigt för Emma med familj är att sonen behöver ytterligare en operation för att kunna friskförklaras från hjärtfelet som han föddes med. Håller alla tummar och tår för lilla sonen.

Det är alltid lika roligt att hitta nya fina bloggar att följa. Tack Emma för att jag fått kika in hos dig. Kram till dig från mig.

5nn

 

3 thoughts on “Bloggtips från mig till dig.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: