Snöskoter upp på Fjället.

Tjingeling.

Dagens äventyr var att åka och köra snöskoter med Icekart upp på fjället. Jag och Tilda valde att åka där bak. Jag är för feg för att köra och Tilda var för ung.

Snöskoter upp på Fjället.

Det var svårt att hålla i sig bra när man åkte där bakom tyckte jag. Sedan tyckte jag att både R och M körde alldeles för fort. Typiskt att William valde att köra på en ensam skoter annars så tror jag att man varit bäst att åka med. Uppe på fjället var utsikten gudomlig. Nästan lite magisk. Hur vackert som helst. Stora kameran var med men det var för kallt att plocka upp den. Jag frös om händerna när vi åkte som fortast högst uppe på fjället.

IMG_E9228IMG_E9230IMG_E9227IMG_E9222IMG_E9216IMG_E9226

Hoppas att ni mår bra.

Vi hörs snart igen.

Kramis.

7 thoughts on “Snöskoter upp på Fjället.

Add yours

  1. Härligt att åka snöskoter, men jag håller med dig, det är inte kul att åka bakpå även om man har lyxig dubbeldyna. Är lederna guppiga så får man hålla i sig rejält om ngn kör fort. Jag åkte för dryga veckan sedan och jag höll bannemej på att ramla av. Sjuk träningsvärk hade jag i flera dagar efteråt. Tacka vet jag att åka själv, då känns det mer ok och man anpassar sig efter vad man klarar av.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: