Obligatoriska besöket på Gammelgården.

Hej.

När jag är i Sälen så är det nästan ett måste att mumsa våfflor på Gammelgården. Gammelgården sägs vara Sälens mest stämningsfulla hotell för gourmand och naturälskare. Flera av byggnaderna är från 1600 talet. För mig är Gammelgården Sälens bästa Våffelstuga. Våffelreceptet är det samma som använts redan för 100 år sedan.

Obligatoriska besöket på Gammelgården.

Jag fick med mig Tilda och Wille bort till Gammelgården. Godast enligt mig är våffla med hjortronsylt och vispgrädde tillsammans med en svart kopp kaffe.

IMG_E9253IMG_E9242IMG_E9249IMG_E9250IMG_E9246IMG_E9251IMG_E9252

Sov  Gott.

Puss Puss.

 

 

 

 

 

 

 

 

17 thoughts on “Obligatoriska besöket på Gammelgården.

Add yours

  1. Låter verkligen som ett ställe jag skulle förälska mig i, du beskriver det så vackert. Sedan tackar jag så klart inte nej till våfflorna. Hehheh

    Jag önskar dig en fin dag;)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: