Fixat och färgat ögonbrynen.

Hej Hej.

Idag har jag varit lite extra snäll mot mig själv. Jag hade nämligen bokat in mig hos Salong Tigerfeldt för att färga och forma brynen. Ni vet Egen Tid ligger mig varmt om hjärtat nu för tiden. Salong Tigerfeldt är en skönhetssalong på Odenplan som erbjuder diverse behandlingar. Allt från tandblekning, hudterapeuter, naglar, fillers till fransar och bryn. För mig var det första gången för fixa ögonbrynen. Jag fick välja mellan två nyanser som skulle passa till mig – jag valde den mörkare bara för att jag ville se en förändring.

Brynen färgades, hudterapeuten vaxade mina bryn och formade till dem. Till en början skulle de se bredare ut än vad som är resultatet på grund av överfärgen precis som när man färgar håret. Anna som utförde behandlingen var riktigt trevlig och Salongen var fräsch och fin. Kanske lite larvigt men det är viktigt för mig att salongen ser fräsch ut, säkert med tanke på det crazy besöket på en salong där tanke var att jag skulle fixat fötterna men jag drog istället (där var det äckligare än äckligast) om ni minns. Så nu känner jag mig redo för våren.

IMG_E8926IMG_E8930IMG_E8934

På  tal om våren- Här i Stockholm strålar solen från en klarblå himmel. Underbart!

 

IMG_E8935

På tal om våren.

Här i Stockholm strålar solen från en klarblå himmel. Underbart! Efter behandlingen tog jag på mig solbrillorna och promenerade ner mot Hötorget. Hörni…Stockholm har vaknat! Uteserveringarna svärmar över av människor som vill ta lunchkaffet ute i solen. Love IT!!!  Jag stannade till och tog en sallad men kaffet tog jag med ut och satte mig ute och njöt av att våren äntligen kom.

IMG_E8932

IMG_E8937

Chansade.

Eftersom jag ändå var i stan och behövde på röra på mig åkte jag över till Söder för att gå bort och hämta ett paket som hamnat i min brevbox. Tyvärr så fanns det ingen där. Ibland finns det någon där efter kl:12 så var det förstås inte idag. Men men jag fick i alla fall en lite längre promis. Jag stannade till vid en ensam parkbänk i en park för att andas och lyssna på fåglarna. Så ensam och charmig bänk att jag bara var tvungen att sätta mig en stund.

IMG_E8939

Hoppas att ni också fått det underbara väder som vi i Stockholm fått idag.

Puss & Kram.

6 reaktioner till “Fixat och färgat ögonbrynen.

Lägg till

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: