Årets första kaffe på altanen.

Tjingeling.

Jisses vad jag behövde slänga på mig snöbrallorna och ta kaffet med mig ut i solen. Jag satte mig på altanen längs husväggen och andades. Landade i mig själv en stund. Vad jag önskade där och då att Blenda funnits där bredvid och lett mig en stund genom kroppen. Fasiken vad jag redan saknar Brageé och hela mitt gäng F1750. Hur ska det gå för oss? En kort stund innan jag började göra BK övningar kände jag mig plötsligt livrädd för hur allt ska bli.

Hittade några saker som känns viktiga för mig just nu för att försöka stå stadigare. Tänk om jag kan ställa dessa frågor och ge dem svar som jag kan stå för just denna dagen då värnar jag om mig själv vilket jag tror är viktigast för att hitta vägarna mot nya JAG.

  • Vad är viktigt för mig just idag? Egentid, lugn och ro, närhet till livet, finnas till för mina barn.
  • Vad ger mig glädje just idag? – Vårvädret, Brynfärgningen, kaffestunden på altanen, middagen, tiden med barnen och promisen i stan.
  • Vad gör jag för min hälsa just idag? Promenerade, varit ute i solen, lugn morgon, BK och andningsövningar och tid att bara vara i nuet.
  • Vad ger mig återhämtning just idag? BK och andningsövningen på altanen, kaffestunden i solen, lunchen med mig själv som sällskap. Korta återhämtningspauser.

IMG_E894421

IMG_E8945

best

Puss & Kram

 

 

22 thoughts on “Årets första kaffe på altanen.

Add yours

  1. Avund! 💖 Kunde själv sitta utomhus i solen och kände verkligen våren på väg. Nu är snön tillbaka och det känns vinter igen! 😱

  2. Oh vad härligt med promenad 🙂 man ska ta vara på solen hehe, snygga naglar 😀 älskar hur du blandat , ha en fin dag, kram

  3. Så viktigt med återhämtningsstunder i det man själv tycker om och känner att man behöver. 🙂 Och åh vad härligt med kaffe i solen, låter ljuvligt! Kram på dig!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: