Ni hänger väl på???? Fram med Kameran.

Hej Hej.

Att jag tycker om foto är ingen hemlighet. Eftersom jag har en blogg som heter Kamillas Kamera är det inte mer än dags att det blir en fotoutmaning. Ni får jättegärna vara med och anta utmaningen! Bilden som jag tycker tolkat temat bäst får ett litet pris.

Reglerna är enkla, använd er av en bild som du tycker representerar temat och publicera på er blogg, därefter samlar jag alla bidrag i ett inlägg på min blogg, givetvis med en länk till alla som deltagit. Alla får vara med!  Proffs eller hobbyfotograf spelar ingen roll eller vilken typ av kamera du använder.

fotoutmaning 1

 

Så här gör ni för att vara med:

  • Fotografera en ny bild där ni tolkar temat ”LÄNGTAN” precis som ni vill.
  • Ladda upp bilden i ett inlägg på din blogg med rubriken ”Fotoutmaning med Kamillas Kamera – Tema Längtan” skriv någon mening om hur du tolkat temat.
  • Länka gärna inlägget så att fler hittar utmaningen.
  • Skriv en kommentar med en länk till ditt bidrag i detta inlägget så jag vet att du är med senast den 19 mars kl: 24:00
  • 20 Mars publicerar jag inlägget med alla bidrag i utmaningen.
Kom igen nu – ut och fotografera.
Kramis ♥

22 thoughts on “Ni hänger väl på???? Fram med Kameran.

Add yours

  1. Kul med utmaning, kan haka på när det inte gäller foto nån gång,hehe.
    Svar: Ja jättekul med en drönar vän! Ja vi testar oss fram lite men blev riktigt nöjda med första filmen!

  2. Gud vilken rolig idé! Nu var jag lite sent ute men om det kommer en till sådan här tävling ska jag se till att vara med då. 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: