Fotoutmaning med Kamillas Kamera – Tema ”Längtan” .

Hej.

Om man har startat en fotoutmaning så måste man ju själv delta. Hur svårt var inte det säg? Reglerna är enkla, ni har  nu 4 dagar på er att fotografera en bild som du tycker representerar temat och publicera på er blogg, därefter samlar jag alla bidrag i ett inlägg på min blogg, givetvis med en länk till alla som deltagit. Alla får vara med!  Proffs eller hobbyfotograf spelar ingen roll eller vilken typ av kamera du använder. Här hittar ni utmaningen om ni vill hänga på.

Mitt bidrag.

IMG_E8740

Jag satt idag på golvet på rehab när vi hade Basal Kroppskännedom och försökte samla ihop mina  tankar i huvudet. Ofta säger jag att det är som om det är en massa bollar som far runt och jag inte kan fånga en ända. En stor känsla av ”Längtan” har funnits länge att de ska stanna till så jag kan få veta vilken av dem jag ska börja arbeta med. Plötsligt blev alla bollar på stolsbenen bollarna som snurrar runt runt för att efter en stund stanna och ljusstrimman flöt in mot en av dem. Som ett tecken liksom….

Jag längtar efter att få FRID i både kropp och själ och känna att jag faktiskt duger och räcker till för mig och dem jag bryr mig om mer behövs inte liksom.

fotoutmaning 1

Tack för mig.

Kramis ♥.

6 reaktioner till “Fotoutmaning med Kamillas Kamera – Tema ”Längtan” .

Lägg till

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: