Hur är det möjligt att jag missat?

Tja Tja.

I eftermiddags skjutsade jag ena sonen till frisören som flyttade till nytt ställe på orten bredvid oss. Tar knappt 5 minuter med bilen men ändå ny kommun och nytt postnummer. Jag tog en sväng i det lilla centrumet och fann en charmig blomsterbutik med en inredningsdel.

Hur är det möjligt att jag missat?

Om man inte har direkt ärende till Rönninge så åker jag aldrig dit.  Hur är det möjligt att jag missat butiken? Idag blev första gången i Rönninge Centrum för mig. Medan Marcel klippte håret gick jag runt i fin liten butik. Jag blir som ett litet barn på julafton och vill köpa allt och lite till. I min påse från butiken låg ett svartvitt fat och thé. Jag kommer definitivt åka åka till Rönninge kaffestuga och fika efter jag kikat in i inredningsbutiken igen.

IMG_E8733IMG_E8730IMG_E8729

natti

Puss Puss.

10 thoughts on “Hur är det möjligt att jag missat?

Add yours

  1. Å vilken mysigt affär och det är alltid kul att hitta lite nytt. Ja det är ju en del att utforska när man flyttar :-). Hoppas du får en trevlig dag Kramizar MinikeGirl 💜🎶

  2. Riktigt kul när man kan hitta lite nya ställen, säkillt om det är något man är intresserad av.
    Älskar med fatet, det var redigt grym 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: