Rosendals trädgård by Kamillas Kamera.

Halloj.

Jag landade på Rosendals trädgård mellan mina pass på rehab. Första gången för mig att besöka Rosendal vintertid och dessutom med snöfall. Vintertid på Rosendal är helt annat på de andra årstiderna. Idag är det så mycket lugnare och brassan är tänd och värmer mig som sitter bredvid. Jag smet även in i Plantshopen innan lunchen som självklart avslutades med kaffe och kaka. Hann kika in även i butiken innan jag gav mig ut i snöovädret igen.

IMG_E8620

Rosendals trädgård by Kamillas Kamera.

Bilderna får tala sitt eget språk antingen ser ni vad jag såg eller får ni hitta era egna historier. Tiden rusar iväg för mig nämligen. Lite the med datorn i knäet innan middagen ska fixas. Ikväll blir det hockey igen, denna matchen hemma i Tumba med just dem för Flempan som motstånd. Självklart hejar jag på Flempan alla dagar i veckan även vi att bor i Tumba / Uttran, Marre spelade i klubben för sju år sedan och Marcel har flera vänner i laget finns det bara Flempan i mitt hjärta ikväll.

IMG_E8621IMG_E8622IMG_E8623IMG_E8625IMG_E8627

Trädgårdskafé.

Lika gott som jag minns det här med god smörgås följt av kaffe och kaka såklart. Ni känner ju mig vid det här laget….

IMG_E8628IMG_E8629IMG_E8631IMG_E8632IMG_E8634

Butiken.

Det finns så mycket spännande och gott här. Tur för mig att jag hade en tid att passa annars vet man aldrig vad sådana här besök slutar. Med hem fick en liten burk med grovmalen kardemumma följa samt två kolor från Pärlans konfektyr. Minns ni att jag blev helt såld på dem när jag var på chokladfestivalen i höstas?

IMG_E8636

Promenaden till och från gick i snöfallsmelodi men trots det var det riktigt skönt. Plus att jag stötte på en liten söt prinsessa. Fotade några andra bilder som ni får se senare. Spisen ropar – laga mat nu….

Puss & Kram.

5 thoughts on “Rosendals trädgård by Kamillas Kamera.

Add yours

  1. Åååh vad mysigt det där såg ut alltså! Jag önskar att det hade funnits någon sån här fik/café även här där jag bor, men tyvärr inget i närheten så fint och avslappnande som det här verkar vara. Blev helt salig när jag såg bilden på växhuset, så otroligt vackert! ❤️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: