Namnsdagsbarn får Paket.

Godmorgon.

Idag är ingen vanlig dag för det är min namnsdag… Kamilla eller Camilla står i alamanackan. Så Grattis till alla med namnet Camilla från mig.

Namnsdagsbarn får Paket.

Det är ju sant har man bemärkelsedag så ska den uppmärksammas. Jag uppmärksammade mig själv med att shoppa lite fina saker från Stylemood.

7aa

Ha en toppen dag.

Puss ♥

12 thoughts on “Namnsdagsbarn får Paket.

Add yours

  1. Grattis på namnsdagen, här hemma firar vi inte namnsdagar. Vi har aldrig gjort det då , vet faktiskt inte varför men det har aldrig blivit av. Haha ha

  2. Fick alltid namnsdagspresent när jag var liten 😊 Nu fyller ju dottern på min namnsdag så jag får på så sätt bästa presenten varje år 😍

  3. Grattis 🙂 här firas inte namnsdagar. Inte egentligen alla hjärtans dag och liknande heller. Kul att alla gör olika!

  4. Stort grattis på namnsdagen fina du! Är uppväxt med att inte fira namnsdagar just, man får ett grattis men sedan är det bra. Däremot så funderar jag på att införa något litet firande iallafall här i min lilla familj, för jag tycker att det bör få uppmärksammas lite med all rätt 🙂 Kram

  5. Grattis i efterskott på namnsdagen och klart man ska fira det!! 🙂 Så mysigt och jag är så glad att du ville kika in i webshopen och klicka hem lite fina produkter från StyleMood, hoppas du blir supernöjd när sakerna anländer till dig <3 Kram

  6. Stort grattis i efterskott min fina vän! ❤️ Jag har aldrig firat någon namnsdag själv eftersom Mia inte finns med i almanackan tyvärr.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: