Hängde på låset.

Hej Hej.

Onsdagar är lediga dagen från rehab då sovmorgon brukar vara min melodi. Men inte idag inte jag vaknade långt innan klockan skulle ringa klarvaken. Konstigt det var typ år och dagar sedan det hände sist. Lite skönt med tanke på att jag planerat in fika med Sanna på Zetas Trädgård. Ingen stress och allt i sin takt helt enligt instruktionerna.

Hängde på låset.

Så sant vi hängde på låset när de öppnade kl:10 i förmiddags. Först in på Trädgårdscafét  kändes lyxigt. Välja bort fota fina bilder och drömma sig bort i den ursnygga miljön i cafét – helt i min smak.

7b

Sanna och jag fikade och pratade i kapp oss om allt som hänt på sista tiden. Tänkte att jag skulle fotat Sanna super bandage efter en operation i fingret. Min stackars vän passade lite handboll med sina döttrar innan ena tjejens match och fick bollen på fingret och så vidare. Ett brutet finger med finger ben som flyttade på sig blev till sist OP som en stor härva. Hoppas nu verkligen att fingern läcker som den ska!

7a7c7d

Drömmarnas land feeling.

Zetas Trädgård har jag handlat hur mycket som helst till vår trädgård. Här är jag lite som i drömmarnas land. Nu vintertid finns inte mycket växter för utomhus bruk men butiken är välfylld med fröer, lökar och underbara växter. Jag var så nära att köpa på mig flera nya sorter Dahlia knölar men det kändes lite tidigt ännu. Första gången jag gick tomhänt ut från butiken. På så sätt tänker jag att jag får handla lite mera nästa gång som jag kommer till Zetas. Visst måste det vara så?

7e7g7h

Ha det bäst – Vi hörs!!!

Kramis.

 

13 thoughts on “Hängde på låset.

Add yours

  1. Där hade jag med velat vara, verkar var ett ställa som man kan drömma bort sig i 🙂 Grymma bilder du har tagit förresten. 🙂

  2. Alltså åh, åker förbi där med bussen varje gång jag ska storhandla och tänkt att jag måste gå dit någon gång och efter att ha sett dina bilder känner jag att det måste bli av typ helst imorgon, haha!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: