Hur svårt kan det vara?

Hej.

Hoppas att ni haft en bra start på veckan. Själv har jag känt mig låg idag. Vet att det är för att jag skulle till vårdcentralen prata överlämning från rehab. Attans vad alla sådana egna möten tar. Vet inte om jag blev så mycket klokare om sanningen ska fram tyvärr.

Hur svårt kan det vara?

Tydligen eller det har jag fått höra innan från en av coacherna som jag gick hos att jag har alla svar men att jag inte vågar agera. Jag sägs vara en skrämd kaninunge som bara gömmer mig. Hur jäkla svårt kan det vara? Ärligt så har jag inget bra svar på den frågan mer än att jag inte är redo att agera så som jag borde. Jag önskar efter att ha någon som håller mig i handen men så funkar inte livet. Vi styr och råder alla över våra egna liv mer eller mindre och måste så även agera. Oj oj oj vad lulligt det blev men jag lämnar det där. Ni förstår nog att det är lite kaos i skallen på mig idag. Tur att imorgon är en annan dag.

Det är så svårt….hur gör man?

Ofta ofta ser jag de finaste selfie bilderna från olika hissar. Självklart har jag provat flera gånger. Grejen är den att jag inte fattar hur man gör för att få till den. Ena bilden tittar jag dit och andra åt ett annat håll. Jaga borde nog gå på selfie kurs, finns det sådana tror ni?

IMG_E8567IMG_E8569

svårt

Kram på er alla Sötnosar.

3 thoughts on “Hur svårt kan det vara?

Add yours

  1. Inga som helst fel på dina selfies Kamilla, du är jättefin! Ta hand om dig och ha en bra dag <3 Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: