Handtag och knoppar till lådor och skåp.

” I samarbete med Barahandtag.se

Hej.

Har ni också tänkt att för att skapa lite förändring där hemma behöver man inte tömma plånboken? Det är oftast de små förändringarna som gör lyften av ett rum. I mina drömmar står det högt att göra om i vår tvättstuga där det även finns en dusch som jag använder flitigt. Tänker att alla luckor skulle behövas lackas om i vitt. Därefter vill jag byta till svart bänkskivor och fixa nytt kakel i duschhörnan. Nylackade skåpsluckor och lådor behöver också nya knoppar eller handtag. Inne hos Barahandtag.se hittade jag vad jag sökte. Nu återstår bara att föra över mina planer för maken om tvättstugans förvandling.

Läder eller skinnhandtag.

Jag fastnade för handtag i läder. De senaste åren har läder, mässing och koppar varit väldigt inne inrednings-Sverige. Att byta ut handtag och knoppar på lådor och skåp ger hela rummet nytt liv. Svårt att välja. Med eller utan sömn på läderöglorna? Vad tycker ni?

ariladeroglasamlingsbild

Här hittar ni utan sömn.

avio-lader-loop---laderogla-med-som

Här hittar ni med sömn.

 

logo_static_sv

Barahandtag har fokus på två saker, dels att leverera riktigt bra produkter snabbt och effektivt, samt att ge dig en köpupplevelse som är bättre än du är van vid. När jag handlar står hög kvalité högst på lista samt snabba och enkla leveranser något som Barahandtag står för. Företaget har över 200 modeller på handtag och knoppar samt beslag som passar i precis hela bostaden. Oavsett om du skall snygga till en byrå från eller byta ut dörrarna på dina garderober så har de handtag och knoppar som passar. Handtag till skåp, garderobsdörrar och beslag till lådor är företagets vardag.

Välkommen med frågor om du behöver hjälp!

  • +20 000 nöjda kunder
  • Snabb leverans (1-3 dgr)
  • Fri frakt över 1000 kr (ord 49 kr)
  • 2 års garanti
  • 60 dagars returrätt

” Hos oss på Barahandtag har vi fokus på två saker, dels att leverera riktigt bra produkter snabbt och effektivt, dels att ge dig en köpupplevelse som är bättre än du är van vid. Och vi brukar lyckas, vi har en hög nöjdhetsgrad som du kan se i kommentarerna till vänster i hela webbutiken. Hos oss hittar du ett fullsortiment av handtag och knoppar som kan användas i bostadens alla rum och möbler. ”

” Inlägg i samarbete med Barahandtag.se

Kram Kram.

 

 

17 thoughts on “Handtag och knoppar till lådor och skåp.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d