Äntligen nytt på galgarna.

Halloj.

Jag har verkligen tråkat ur varje morgon som jag kommer till garderoberna. Det finns verkligen inget roligt längre. Återigen skyller jag på min härliga sjukdom som även gett mig några hemska extra kilon på köpet. Det är tydligen vanligt med viktuppgång vid utmattning för att kroppen hamstrar snabbenergi och lägger energin på ställen som jag inte tycker om alls.

Äntligen nytt på galgarna.

Efter rehab idag gick jag in en sväng på H&M i Fältöversten för att se om jag möjligtvis kunde hitta något fint till helgen. Jag ska nämligen bli kidnappad på lördag till okänd destination av kära maken. Ut kom jag från butiken idag med en snygg kasse med lite nytt till galgarna. I kassen ligger bland annat en blyertsgrå kostym och en svart tischa. Jag blev så inne på en ljusgrå kostym när jag såg Isabella Löwengrip i en sådan för ett tag sedan. Så snyggt med svart nu när det är kallt däremot till våren vill jag har vitt under och snygga lätta sandaler.

IMG_E8317

Fick mitt morgonkaffe till slut.

Tröttmössa nummer ett satte sig i bilen ner till station imorse med endast två godisbitar i magen. Visst kunde jag försökt gå upp tidigare men jag valde 20 minuter extra i sängen. Gör man så blir man utan både frukost och sitt morgonkaffe. Jag har sådan attans tur att jag kan slinka in på älskade Espresso House på väg till rehab. Kaffet gjorde min start på dagen…Det handlar ju om att ta till vara på de små stunderna i livet ♥.

IMG_8314IMG_8316

Väl hemma igen blir det vila en stund innan det är dags att ta nya tag.

Puss på er…

7 thoughts on “Äntligen nytt på galgarna.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: