Landat i soffan framför Mello.

Halloj.

Nu har jag äntligen landat i soffan efter en hit och dit dag. Tredje gången gillt så blev det chokladbollar till Mello. Igår tjuvlyssnade jag på veckans låtar som ska vara med och tävla. Jag tyckte alla var riktigt dåliga. Så risiga att jag bestämde mig för att heja på Kalle Moreus.

Landat i soffan framför Mello.

Alltså jag fattar inte vad det är för låtar ikväll – den ena pinsammare än den andra. Tur att jag har min Breezer som kan lätta upp lite. Heja Kalle!

17b

Vilka hejar ni på?

Kram.

 

6 thoughts on “Landat i soffan framför Mello.

Add yours

  1. Jag har bojkottat mello det här året då jag anser att låtarna blir sämre och Sämre. Det var faktiskt bättre förr, när det var en enda stor festival, istället för flera stycken med andra chansen hit och dit. Det förvirrar ju bara tittarna anser jag.
    Gott med choklad bollar dock! Kanske blir till att baka lite när jag kommer hem från sjukhuset.😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: