Från pressläktaren idag.

Tjingeling!!!

Hemkommen från dagens hockeymatch i Visättra. Marcel och hans Flempan spelade mot serieledarna Lidingö. Tyvärr så blev det för tufft för mina favoriter. Egentligen hade jag inte tänkt åka och kika eftersom Marre inte skulle stå i mål idag. Men det var tur att Tilda och jag åkte i alla fall för Marcel blev inbytt och spelade matchen från och med halva andra perioden. Trots att min favoritmålis var riktigt grym i målet blev det förlust idag. Kom igen Flempan nästa vecka har ni tre matcher som ni kan vinna ♥.

Ljugarbänken har blivit pressläktare.

Jag är ju lite av en vanemänniska och sitter allra helst på bänken på läktaren för att jag fått för mig att därifrån tar man bäst bilder. Idag fick jag sällskap inte bara av Tilda utan även av en man som filmade och fotade omvartannat. Så från pressläktaren idag bjuder jag på dessa bilder.

11e11c11d11f

Dags att kolla upp om det finns någon film att kika på ikväll.

Ha det bäst.

Puss.

8 thoughts on “Från pressläktaren idag.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: