Vegetariskt – Ja Tack!

Hejsan.

Jag faller mer och mer in på att själv äta vegetariskt. Oftast sedan långt tillbaka beställer jag nästan alltid vegetariskt. Det är inte så att jag inte äter varken, kyckling, fisk eller köttfärs men jag har upplevt alldeles för många gånger att maten inte hållit måttet i mina ögon. Och jag tillhör de av den kräsna sorten. Jag har tyckt att kycklingen inte varit klar eller fisken för rå till exempel. Lite därför har det blivit mer och mer åt det vegetariska hållet.

Vegetarisk matkasse.

I veckan när jag handlade mat från Mathem köpte jag även hem deras vegetariska matkasse. Måste säga att de gånger som jag beställt hem veg kassar har jag bara blivit mera och mera en ja sägare till att äta vegetariskt. Först och främst för att det är så gott och är spännande med nya smaker. På något sätt känns det som om dessa recept är mera genomtänkta, varför vet jag inte alls men min känsla är så. Hur som helst kassens recept denna veckan har varit toppen.

veg2veg3veg4

Recepten.

För de av de som vill prova på samma som jag – här kommer recepten på de rätter som vi provat på hittills.  Man behöver inte vara vegetarian för att äta vegetariskt! I dag står svamppasta på menyn med blomkål och persilja.

veg5veg7

Solen skiner och morgonkaffet är urdrucket nu tar jag på mig kläderna och går ut på promis med kaffetermosen i fickan. Vi hörs snart igen.

Kramis.

9 thoughts on “Vegetariskt – Ja Tack!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: