Maxat fullt ut.

Hej.

Nu börjar mörkret falla över denna söndag. Det känns som jag har maxat fullt ut idag eller egentligen hela helgen. Jag vet inte vad jag ska säga fast jag egentligen tänker på ordet som blev mitt ord från rehab i veckan – LEVA. Leva som skulle vara mitt motto med mitt års ord FRID.

Skridskor på Uttransjön.

Efter lunch idag åkte vi ner till Uttransjön. Marcel och Tilda åkte skridskor på isen medan R och jag gick omkring. Det är ganska häftigt på sommaren badas det i sjön och vinterdagar som denna åks det skridskor. Tänk om jag vore så modig att vågar åka skridskor igen. En gång i tiden gick jag på konståkning och skulle åka en stor tävling när jag valde att sluta och satsa fullt ut på gymnastiken. Ångrade det lite idag för att åka skridskor som idag på sjön såg så mysigt ut. Well well jag kanske får leta fram mina skridskor som jag fick för några år sedan eller låna Tildas och tjuvträna lite nere vid Brosjön när jag är ledig från rehab. Hmmm jag får klura på den ett tag.

4d4e4f4g4h4k4l

Maxat fullt ut idag.

Efter frukosten laddade jag en minitermos med kaffe och gav mig iväg mot skogen ner till Brosjön. Planen var att sätta mig på bryggan och dricka kaffe. Andas livet helt  – bara så. Kaffe på bryggan för mig, barn som åkte skridskor innanför bryggan, hundar som busade runt och familjer som grillade korv längs strandkanten. Söndagsmys för stora som små.

4a

Ha det bäst.

Kramis.

 

8 thoughts on “Maxat fullt ut.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: