Vädret sög lika mycket som kaffesuget.

Hej Hej.

Egentligen ingen orsak men jag skyller på Stockholms underbara trafik att jag blev sen till rehab idag. Det är en del av sanningen. Bara därför och lite för att vädret sög lika mycket som kaffesuget fick det bli en god morgonkaffe innan nästa session på rehab.

En god kopp kaffe.

Det är så sant att en god kopp kaffe kan göra underverk för själen. I alla fall för mig. Turligt nog så hinner jag med en rask promis runt Karlaplan innan det är dags för pass två dag på Rehab. Stavgång och rask promenad är lika i min värld. Hör ni hur jag försöker försvara min morgonkaffe?

DB29F657-6E33-49D8-B1EA-DF8F0ADF19998A458D8D-7DD1-4B62-83D8-30B4F35A6D8E

Kaffet urdrucket nu dags för promisen.

Kram på er alla❤️.

4 thoughts on “Vädret sög lika mycket som kaffesuget.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: