Vädret sög lika mycket som kaffesuget.

Hej Hej.

Egentligen ingen orsak men jag skyller på Stockholms underbara trafik att jag blev sen till rehab idag. Det är en del av sanningen. Bara därför och lite för att vädret sög lika mycket som kaffesuget fick det bli en god morgonkaffe innan nästa session på rehab.

En god kopp kaffe.

Det är så sant att en god kopp kaffe kan göra underverk för själen. I alla fall för mig. Turligt nog så hinner jag med en rask promis runt Karlaplan innan det är dags för pass två dag på Rehab. Stavgång och rask promenad är lika i min värld. Hör ni hur jag försöker försvara min morgonkaffe?

DB29F657-6E33-49D8-B1EA-DF8F0ADF19998A458D8D-7DD1-4B62-83D8-30B4F35A6D8E

Kaffet urdrucket nu dags för promisen.

Kram på er alla❤️.

4 reaktioner till “Vädret sög lika mycket som kaffesuget.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: