Där rök det…långa håret av.

Tja Tja.

Vår Tilda är modig hon. Idag klippte hon av sitt långa hår igen till axlarna. Tanken från dottern var att även färga slingor men Tilda´s frisörsalong gör inte slingor på barn under 16 år med tanke på att barn fortfarande växer och har lättare för att få allergiska reaktioner. Klokt tänkt när frisörförbundet ska ha de rekommendationerna tycker jag.

Där rök det…långa håret av.

Nya frisyren blev så fin på Tilda. Genast blev hon minst två år äldre. Skönt att ändå veta att hon bara är 11 år. Det blev några centimeter som rök av det långa håret idag hos Sanna. Så fint det blev älskade Tilda. Jag tyckte det var roligt att komma och kika in på Vårsta Klipperi eller Salong Solbo som den nu heter i samband med flytten. Nytt och fräscht hade de fått det och ett så mycket bättre läge än innan.

29d29c29b29e

Svår balansgång.

Något som jag tycker är svårt är balansgången mellan att vara lagom eller för hård när det gäller vad dottern får göra och inte. Hon är ju bara 11 år och går i femman. Med killarna var det enklare på något sätt. Tjejer tycks ha så bråttom med allt. Jag kan inte låta bli att tänka på Miss Li´s tolkning av Ugglas tolkning av 1:a gången.

Säg varför längtar de så tills de ska bli äldre? Allt har liksom sin tid. De behöver verkligen inte ha så bråttom till allt. Plötsligt så är den dagen där ändå. Jag tror att vi gör mest rätt i om vi verkligen försöker hålla tillbaka dem lite. Allt har liksom sin tid. Så mitt råd är att sluta skynda på våra döttrar. En dag är tiden inne för just den individen. Klurigt med balansgången tycker jag ♥.

puss2

Puss & Kram.

 

 

 

Kommentera

Up ↑

%d