Nya naglar på Miss Fancy.

Godmorgon.

Ny vecka nya mål och utmaningar precis som varje månad. Sitter med mitt morgon kaffe innan det är dags att åka ner till station och in mot Karlaplan och Bragée Rehab igen. Dans står på schemat först ut därefter blir det session om pacing och efter lunch teambesök för min del.

Nya naglar på Miss Fancy.

Igår eftermiddag var jag som sagt på Miss Fancy och gjorde naglar. Jag hittade Malin som teknologen heter på nätet när jag letade efter någon som visade bilder på naglar som kändes överens med mitt tänk angående naglar. På den vägen var det. Dottern berättade även för mig att på Miss Fancy gör youtube stjärnan Therese Lindgren sina naglar. Vet ni vad när jag googlade på Miss Fancy hittade jag till och med några flera kändisar som gör sina naglar just hos dem.

Hur var det då? Eftersom jag var där en söndag var det lugnt. Endast jag som kund, teknologen och ägaren och dennes man som byggde om i ett rum. Annars var det lite som på de flesta salonger. Malin nagelteknologen var super trevlig och så duktig. Jag är toknöjd med mina nya naglar. Tack snälla Malin för fin fina naglar.

21a

21o21m

201702021457318236_sbig

Puss.

 

 

10 reaktioner till “Nya naglar på Miss Fancy.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: