Söndagsmys med Syster.

Hej.

Wao vilken bra söndag jag haft idag. Härlig sovmorgon startade min dag. Därefter tog jag tåget mot Söder för att möta upp syster. Klockan tre var det dags att fixa naglarna på Miss Fancy. När jag var klar med naglarna åkte jag vidare mot Stora Mossen för att kika på Flempan när de spelade mot Göta Traneberg. Väl hemma igen blev det gofika med bullar och drömtårta. Jag kommer garanterat somna gott ikväll, tror jag.

Söndagsmys med Syster.

Jag och syster hade en toppen dag tillsammans. Vi promenerade runt runt på Söder, fikade, åt lunch, shoppade och pratade en massa om både dit och dat. Så skönt att bara gå omkring helt planlöst utan några måsten i flera timmar. Energiboost kallas det visst.

Stora Blecktornet hade vi båda mer än gärna flyttat in i. Vilken byggnad så vacker. Här bodde på 1930 talet paret Boberg tillsammans tills frun bortgång då änkemannen inte ville bo kvar. Idag används huset används idag till daglig verksamhet som drivs av personer med lättare utvecklingsstörning med stöd av personal. Tyvärr var cafét stängt idag annars hade vi mer än gärna fikat.

21f21gh21i

Espresso House fick lunch och fika besök av mig och syster. Cesarsallad fick det bli till mig. Skönt att komma in i värmen en stund.

2121c

Shopping hann vi också med. För mig blev det ett par träningstights vilket jag verkligen behövde. Cicci shoppade outfits till nästa helg när hon ska iväg på galej. En urläcker svart kjol med röda stora blommor på som jag tokgillade. Hade den funnits i min storlek hade vi blivit tvillingar precis som när vi var små. Mamma klädde oss oftast som tvillingar fast det är 18 månader mellan oss två.

Jag blev helt såld på denna charmiga väska från Carin Wester på super rean 199kr. Törs knappt säga vad den kostat från början eller var den hänger kvar. Att jag inte tog med den hem berodde enbart på att jag var osäker på vad prislappen skulle landa på med naglarna. Fin eller hur?

21k21l

Efter söndagsmyset med Syster blev det naglar men jag lämnar dem till eget inlägg.  Nästa stopp blev Stora Mossen och hockeymatch mellan Flempan och Göta Traneberg som tyvärr blev förlust. Det kändes eller såg inte ut som Flempan ville vinna idag. Flempan spelet fanns liksom inte idag. Nya tag på torsdag igen och nästa match.

21q

Sov Gott.

Puss.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Söndagsmys med Syster.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: