Tulpaner i fredagspresent till mig själv.

Hej Hej.

Veckan har gått fort som vanligt, och fredagen är då här igen. Idag var det riktigt skönt att ta helg och bege mig hemåt efter en lång och intensiv dag på Brageé Klinken. Mest spännande var att göra trycktröskelmätningen. Jag fick jag genomgå en trycktröskelmätning. Man mäter den muskulära smärtan med 1 kvadratcentimeter stor gummiyta med långsamt ökande tryck (10kpa/kvcm/sek) tills känslan övergår från tryck till smärtupplevelse. Eftersom Brageé även arbetar med patienter med smärtproblematik och smärta ibland är förknippat med utmattning och vise versa gör kliniken dessa tester för att utesluta en sjukdom med smärta.

Jag har länge både trott och sagt att jag skulle ha någon smärtsjukdom eftersom jag så ofta lider av smärta i kroppen. Vet inte vad jag ska tänka men det var lite befriande att jag reagerade så starkt och fysioterapeuten såg att det fanns en stor smärta i min kropp. Hmm skönt att få det bekräftat men samtidigt lite läskigt då det kan luta mot fibromyalgi. Nu lämnar vi allt som varit bu idag.

Fredagspresenten.

Minns ni att jag sa i veckan att jag skulle ge bort tulpaner i fredagspresent till mig själv. Jag fick tulpaner. En vit bukett och en med lila tulpaner som jag blandade ihop i två  vaser som nu förgyller i vårt vardagsrum. Nu har jag verkligen börjat att längta till våren. Har ni någon favorit blomma så här års? Min är tulpaner som ni säkert förstår – kanske för de vittnar om drömmen efter våren.

12a12e12f12g

Hör ni mina bloggisar, i veckan har jag följt och läst hos Johanna Toftby som efterlyst och nu även anmält näthataren ”Anna”. Det är verkligen helt sjukt hur personer håller på och trakasserar och kränker andra människor utan varken anledning eller ens kännas vid den de trakasserar mer än via något social medium. Jag blir så attans arg.

Mest arg för att jag själv med min lilla blogg har en person som inte är okej gentemot mig på nätet. Mycket av min energi gick åt att klura på senaste incidenten igår och fram tills nu. Hua hua det kommer ett inlägg om vad  som är ok eller inte utifrån mina synpunkter framöver när jag klurat klart.

hrliga-fredag-130744295Puss Puss.

 

 

 

One thought on “Tulpaner i fredagspresent till mig själv.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: