I mindre skala funkar också.

Hej.

Vilket underbart vinterlandskap utan snö dock vi fått här i Stockholm med omnejd i dag.  Både Instagram och Facebook svärmade över av magiska bilder. Jag har inte alls haft någon energi eller ork idag. Så tråkigt men jag kände redan igår att hela kroppen protesterade med att skrika To Much. Hur ska det bli med allt? De frågorna kommer oftare och oftare nu. Jag har verkligen inga svar vilket är så frustrerande att känna.

10c

I mindre skala funkar också.

Visst var det vackert väder där ute genom fönstret. Tror jag det att jag som verkligen mår bra av frisk luft behövde komma ut en liten stund. Sagt och gjort… På med varma kläder och systemkameran runt halsen ut i trädgården. Allt fast i mindre skala fick det bli – frisk luft, kameralek och en liten promis. Skönt att komma ut. Känslan av att kunna lyssna på kroppen och göra det jag orkade i mindre skala dög minst lika bra.

Frostigt och fint.

Jag tycker om ljuset i bilderna jag tog. Precis innan solen gått ner när mörkret börjat ge sig hän. Lite nöjd är jag nog allt.

10a10b10d10e

best

Puss.

 

 

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: