Lunchdejt med bästa sällskapet.

Hej Hej.

Nyss hemkommen från rehab, lunch och coachmöte. Idag är jag helt slut i skallen efter en intensiv och tuff dag. I natt blev det även alldeles för lite sömn med tanke på musen och råttfällan och allt det där.

Hur hade hon mage?

Hon det är jag det som visade bild på en död mus i råttfällan på hör och häpna min blogg. Tydligen så tog jag i för kung och fosterland och lite där till när jag visade de bilderna. Hur kunde jag? Så här tänker jag svara på det mailet. Här på KamillasKamera bestämmer bara jag eftersom det är min blogg. KamillasKamera bygger på mitt liv och mina dagar genom kameran eftersom att fotografera är ett intresse som jag har. Visst kunde jag sparat på råttfällan inlägget men det var en stor grej i mitt liv. Så var det med det.

Lunchdejt med bästa sällskapet.

Vrålhungrig och trött åkte jag till Systrarna Andersson och åt lunch med mig själv innan nästa möte. Vegetarisk lasagne fick det bli för min del. Lasagnen var god men salladen innehöll körvel vilken är den äckligaste kryddan jag vet. Körvel och jag är inga kompisar alls. Stockholms godaste semla skulle tydligen finnas  på Systrarna Andersson vilket betydde att jag var tvungen att smaka på en liten semla. Jisses vad de var goda. Stora var de också så jag orkade inte mer än halva efter att mumsat upp lunchen precis innan.

9f9g9e

Våren kryper närmre in på.

Eftersom att vintern förblir trist, grå och slaskig kommer längtan efter våren allt starkare. Hur fina var inte dessa blommor i bruna papp påsar runt krukorna? Jag hade så gärna haft flera stycken i en klump på ena bordet i vardagsrummet hemma hos mig. Till fredagspresent ska jag önska mig en bukett med vita tulpaner. Tulpaner är alltid som finast strax efter jul tycker jag allt.

9h9i

Finaste lilla tältet.

Gick och fönstershoppade på vägen tillbaka till tåget ifrån coachen. Det finns så mycket vårfint i butikerna redan nu. Såg bland annat detta charmiga och fina tält som jag gärna hade köpt till våra barn när de var små. Finaste idag…

9j

Hoppla Hoppla – Vi hörs snart igen.

Kramis.

 

 

 

2 thoughts on “Lunchdejt med bästa sällskapet.

Add yours

  1. He
    Vad du postar på din blogg är väl upp till dig, eller? 😂
    Skulle väntat att läsa din blogg. Nu är jag hungrig OCH sugen på semla. Typiskt. Haha.
    Ha en fortsatt trevlig kväll

  2. Så mycket gott du har ätit, men jag håller med dig gillar inte körvel… kan uteslutas. Idag har det varit sol, hade gärna gått och fönstershoppat i detta underbara väder.
    Kram Birgitta

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: