Man blir liksom glad.

Hej Hej.

10,6 km är inte alls illa pinkat av mina ben idag. Tänk att jag kan bli så lycklig av att bara gå. Från Karlaplan till Stockholm Södra plus en sväng runt Djurgården finns i mina ben idag. Höll på att glömma bort att jag även gjorde gångtestet på rehab idag. Jag går inte alls snabbt eller kraftfullt utan för mig handlar det om att vara i rörelse och att kunna njuta och känna in livet.

Inte varje dag inte.

Det är inte varje dag som jag möter ett häst och vagn ekipage längs gatorna jag går på. Mitt från ingenstans dök ekipaget upp som från en svunnen tid med passagerare i kläder lika de från forna dar. Så otroligt vackra där de körde fram i Djurgårdsstaden längs alla ambassad husen. Wao!! Fick det bli på den vyn.

8a

Stavgången idag gick så galant trots att det imorse var lite små kallt. Vi kom in i flytet och hann knappt tillbaka till passet efter. Det är bara så vackert längs Djurgårdskanalen. Inte alls konstigt att vi fick feeling och bara gick och gick.

8c

Man blir liksom glad av semlor.

Ni som följt mig ett tag känner till att jag bara älskar semlor. Tanken med min promenad till Söder idag var att gå bort till min brevbox och hämta ut ett paket som dykt ner där men de var ute på ärende och återkom först senare på eftermiddagen. Så jag bestämde mig för att gå vidare ner till Gunnarssons och bjuda mig själv på en kaffe och årets allra första semla.  Himmel och pannkaka vilket bra beslut. Jag njöt och blev så glad.

8f8d

Ja ja jag kom tydligen fel dag. Skulle kommit en tisdag eller torsdag istället. Eller så gör jag något bra av det och lunchar på Gunnarsson en bra tisdag eller torsdag när lusten faller på. Tack för tipset!!!

8e

Kramis.

 

4 thoughts on “Man blir liksom glad.

Add yours

  1. Vilka underbara bilder, längtar tillbaka till Stockholm när jag ser dessa härliga bilder.
    Tänk att en bulle med mandelmassa och grädde kan vara så god.
    Ha en bra vecka!
    Kram Birgitta

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: