Smygpremiären på Äventyret Aladdin.

Hej.

Idag har det varit full rulle hela dagen. På eftermiddagen när jag satt och packade in julklappar fick jag sms av R som berättade att Tilda och jag kunde gå på premiärvisningen av Äventyret Aladdin. Självklart packade vi ihop oss och tog tåget in mot stan.

Smygpremiären på Äventyret Aladdin.

Lite smått pinsamt när vi kom till Water Front och vi blev uppdaterade att vi skulle gå på premiärvisningen av föreställningen med hela kändis Stockholm. Jag som trodde att det var en vanlig genreps föreställning, men så var det icke. Hade vi vetat om premiären hade jag kanske lyxat till det och tvättat håret och inte haft en liten yoghurtfläck på byxorna. Men men sånt är livet.

Föreställningen var riktigt bra. Snygg dekor, bra musik, små roliga skämt och bra skådespeleri. Äventyret Aladdin är en musikalföreställning för hela familjen.

”Äventyret Aladdin är berättelsen om en fattig yngling vid namn Aladdin (Charlie Grönvall), som rövas bort av El Zallham (Markoolio), en ond och gniden trollkarl, för att hämta en magisk oljelampa från en grotta. Aladdin hittar lampan och när han rengör den dyker en lustig och något försmådd ande upp (Claes Malmberg). Anden äger förmågan att uppfylla all världens önskningar.

Aladdin blir med andens hjälp en rik ung man, han klär ut sig till en prins för att fånga hjärtat hos landets prinsessa Safa (Renaida Braun). Under tiden smider trollkarlen lömska planer och stjäl tillbaka den magiska lampan med hjälp av sin kumpan Jabaar (Kim Sulocki), den fett svängiga dromedaren. ”

22e
Bild lånad av Äventyret Aladdin.

 

22b22c

22f
Bild lånad av Äventyret Aladdin.

Tips.

Har ni inte alla klappar klara tills julafton köp biljetter till Äventyret Aladdin som åker ut på Sverige turne efter nyår. Roligast är att föreställningen passar både gammal som ung.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: